Vijesti

BLAGOSLOV VRTIĆA

Dana 12.1.2021. je bio blagoslov našega vrtića. Blagoslov smo započeli uz tamburicu pjesmom Želim klicati. Zatim je don Mato Jaković molio da Bog blagoslovi ovaj vrtić, djecu i njihove obitelji i sve djelatnike. Za vrijeme molitve vjernika svako dijete je rado prišlo djetetu Isusu i izreklo svoju molitvu tiho ili naglas. Nakon molitve krenuli smo zajedno pjevajući kroz sve prostorije vrtića koje je svećenik blagoslovio. Ivana Bušić

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I NOVA GODINA!

Poštovani, od srca Vam čestitamo Božić i Novu Godinu! Maleni i veliki Isus-Bog je došao, dolazi i doći će kako bi ukinuo sve prividne prepreke i granice. Dopustimo mu da pronađe mjesto i u našim malim srcima te ih svojom božanskom prisutnošću i ljubavlju učini velikima za sve. Djelatnici, djeca, s. Jelica Đ.

NATJEČAJ ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA

NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa   DJEČJI VRTIĆ SUNČEV SJAJ- NAZARET PODRUŽNICA ZAGREB ZAGREB, VRHOVEC 45   KLASA: 112-01/20-01/03 URBROJ: 251-33-01-20-01 Zagreb, 18.12.2020.   Na temelju  članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN 10/97, 107/07 i 94/13), Upravno vijeće Dječjeg vrtića Sunčev sjaj – Nazaret, raspisuje natječaj za obavljanje poslova radnog mjesta   ODGOJITELJ/ICA Jedan/na (1) izvršitelj/ica u radni odnos na određeno puno radno vrijeme – na adresi Zagreb, Vrhovec 45 Uz pisanu prijavu na natječaj potrebno… Read More »NATJEČAJ ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA

Pruži svoju ruku siromahu

Kako se približavao Svjetski dan siromaha kao i došašće vrijeme čekanja i pripreme za blagdan Božića, počeli smo svi u vrtiću razmišljati kako i koga obradovati. Za par dana javilo se nekoliko roditelja s prijedlogom da nešto organiziramo u Vrtiću za siromahe. Potom je stigao i dopis iz Caritasa povodom obilježavanja Svjetskog dana siromaha. Poslali smo taj dopis roditeljima s popratnim pojašnjenjem, a odgojiteljice su se s djecom odmah uključile u aktivnost Pruži svoju ruku siromahu. Djeca su s puno… Read More »Pruži svoju ruku siromahu

Kazalište Smješko u našem vrtiću

U našem vrtiću 17.11.2020. izvedena je predstava Ninin svijet mjehurića. Glumac Danijel Radečić ih je kroz razgovor i igru neprimjetno uvukao u predstavu. Koristeći se svojim tijelom, glasom i lutkama govorio im je o važnosti sporta, higijene (važnosti tuširanja, pranja ruku, zubi…), o zdravoj prehrani s puno voća i povrća. I sve je to zaokružio u prekrasnu cjelinu s puno smjeha, recitacije, pjesme i glume u kojoj su djeca uživala. Andreja P.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Dana 17. studenoga, u vrtiću smo obilježili Dan sjećanja na žrtve Vukovara. Upalivši lampione koje su djeca donijela u vrtić, u koloni smo se uputili pred vrtić na čelu s djecom koja su nosila zastavu.

Sveta misa zahvalnica

Slavlje svete mise zahvalnice za Dane kruha

Obilježavanje Dana kruha započeli smo već u ponedjeljak pripremajući tijesto, a zatim smo u utorak gotove i fine krušne proizvode i blagoslovili, odnosno prinijeli Bogu kao dar.

Dani kruha

Dani kruha

U našem vrtiću, kao i svake godine tijekom listopada, obilježavaju se Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje.

Roditeljski sastanak

Prvi informativni roditeljski sastanak

U utorak, 8.9.2020., održan je roditeljski sastanak za roditelje djece koja su ove godine upisana u naš Vrtić. Voditeljica vrtića, s. Jelica Đuzel, na početku je pozvala sve roditelje i odgajateljice na molitvu za blagoslovljeni početak i uspješnu suradnju.