Vijesti

Roditeljski sastanak

Prvi informativni roditeljski sastanak

U utorak, 8.9.2020., održan je roditeljski sastanak za roditelje djece koja su ove godine upisana u naš Vrtić. Voditeljica vrtića, s. Jelica Đuzel, na početku je pozvala sve roditelje i odgajateljice na molitvu za blagoslovljeni početak i uspješnu suradnju.

O nama na vlakiću

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

DV Sunčev sjaj-Nazaret raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na mjestu odgojiteljice/odgojitelja na adresi Vrhovec 45, Zagreb. Saznajte više o uvjetima i kako se možete prijaviti: rok prijave je 7. srpnja 2020. godine!

Srce Isusovo

Blagdan Presvetog Srca Isusova u vrtiću

U petak smo proslavili blagdan Presvetog Srca Isusova izradom srca i porukama za Isusa, djeca su samostalno pisala poruke zahvalnosti te su svojim crtežima prikazali koliko im njegova ljubav znači i kako oni sami međusobno ljubav dijele jedni drugima.

Oproštaj od naših predškolaca

Svečani oproštaj od predškolaca uz radost ponovnog susreta

Dana 27. svibnja 2020. u 16.30 sati u okviru proslave 50. godišnjice Vrtića, započeo je kratki, ali svečani susret-oproštaj od naših četrnaest predškolaca. Okupljanje djece s roditeljima je bilo puno emocija jer se nismo vidjeli dulje vrijeme. Provjerite kako nam je bilo!

Pjesma "Ptičice"

Pogledajte pjesmu naših predškolaca: “Ptičice”

Dok je naša odgojiteljica s. Vesna pripremala glazbenu aktivnost, predškolci su znatiželjno sjedili do nje gledajući što to ona radi. Ona im je pričala o glazbi i o tome kako nastaju pjesme. Jako su se zainteresirali za tu temu i htjeli su “stvoriti” neku svoju pjesmu. Tako su nastale – Ptičice!

O nama

Obavijest o upisu djece za godinu 2020./2021.

Dječji vrtić Sunčev sjaja – Nazaret primat će Zahtjeve za upis djece  u programe predškolskog odgoja i obrazovanja od 14. do 29.  svibnja 2020. godine. Molimo Vas da Zahtjev za upis sa popratnom dokumentacijom dostavite elektroničkim putem ili donesete osobno u vrtić.

Korizmena duhovna obnova

Korizmena duhovna obnova za roditelje i odgojiteljice

U Vrtiću je organizirana duhovna obnova za roditelje i odgojiteljice na temu Korizma vrijeme priprave za naš najveći blagdan – Uskrs. Duhovnu obnovu je vodio vlč. Antun Štefan. Odazvalo se dvadesetak roditelja i odgojiteljica.