Oproštaj od naših predškolaca

Svečani oproštaj od predškolaca uz radost ponovnog susreta

Dana 27. svibnja 2020. u 16.30 sati u okviru proslave 50. godišnjice Vrtića, započeo je kratki, ali svečani susret-oproštaj od naših četrnaest predškolaca. Okupljanje djece s roditeljima je bilo puno emocija jer se nismo vidjeli duže vrijeme, a uzročnik prekida našeg druženja je bio virus COVID-19. Iako nismo bili skupa ipak smo se zajedno družili, radili i učili kroz igru zahvaljujući današnjoj tehnologiji.

Oproštaj od naših predškolaca: “radovale smo se svakom trenutku”

Vrijeme nam je išlo u prilog pa smo druženje održali u dvorištu samostana naših sestara sv. Križa ujedno i osnivača DV Sunčev sjaj – Nazaret.

Voditeljica spomenutog vrtića s. Jelica Đuzel je poželjela dobrodošlicu djeci i njihovoj pratnji. Potom se obratila djeci govoreći kako smo svi mi iz Vrtića imale čast i radost, jedan dobar dio vremena, gledati kako rastu u mudrosti i dobi te im biti pomoć u tome. Radovale smo se u svakom trenutku, jer smo bile svjesne da surađujemo u Božjem stvaranju svijeta. 

Uz zanimljivu dosjetku prozivanja djece inicijalima imena i prezimena podijelila im je njihove razvojne mape, radne listove i darove.

Oproštaj od preškolaca

“Ptičice” su otpjevale svoju pjesmu 

S. Vesna Stojanović je s ponosnim predškolcima iz skupine „Ptičice“ odsvirala i otpjevala pjesmu, istoga naziva kao i skupina. Tekst su napisali predškolci iste skupine zajedno sa s. Vesnom. Poslije su im se pridružila ostala djeca i odgojiteljice te smo zapjevali pjesme: Želim klicati Bogu pjevati i Kad si sretan.

Nakon kratkog programa svi smo se zasladili sladoledom i osvježili sokovima uz ugodno i radosno druženje.

Odgojiteljica Maja Bogeljić