19 prosinca tokom dopodneva djeca su pred našim sestrama izvela premijeru svog programa “Božićna priča” kojom su sestrama željlele zahvaliti za molitvu i podršku u našem radu. Sestre su nam zahvalile jednim velikim pljeskom, a najveći dar za nas bili su njihovi osmjesi i oči koje se nisu bojale pustiti koju suzu radosnicu 🙂

U poslijepodnevnim satima okupili su se roditelji i uža rodbina naše djece u našoj vrtićkoj dvorani gdje su nestrpljivo očekivali naše najmlađe koji su za njih pripremili Božićnu priču. Dočarali su kako se Bog i zašto odlučio da na zemlju pošalje svoga Sina kako bi svaki čovjek spoznao Boga koji se daje i želi biti blizu čovjeku. Uz prikaz Isusovog rođenja nitko nije ostao ravnodušan; došli su mu se pokloniti vol i magarčić, ovčice s pastirima, te cijelo nebo sa svojim anđelima i zvijezdama. Uz pjesme “Božićna zvona”; “Moje malo srce”, “Nek se cijelim svijetom čuje” i “Rodio se Soasitelj” djeca su svakoga taknula svojim predanim pjevanjem, od onih najmanjih do najstarijih.

Svečanost se nastavila zajedničkim druženjem u našoj dvorani gdje smo degustirali slastice koje su pripremili naši roditelji.

Odgovori